Iskake med jordbær og fingerkjeks
10 Porsjoner
Tilberedningstid:25 min 
Total tid:2 hr 25 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Smelt smøret. Putt fingerkjeks i en brødpose, lukk posen og knus dem med et kjevle. Ha deretter smulene over i en bolle og bland inn smøret.

    2. 2

      Smør en springform på 24 cm diameter med margarin/smør. Klipp ut en sirkel av bakepapir og ha i bunnen av formen. Ha blandingen i formen og trykk ut så du får en jevn bunn. Sett kaldt.

    3. 3

      Rør sammen Philadelphia, melis, sitronsaft og vaniljesukker. Visp fløten til krem og vend inn i osteblandingen. Ha røren over i springformen og sett i fryseren, la stå i minst 1 time.

    4. 4

      Ta iskaken ut av fryseren ca 15-20 minutter før servering. Ta den ut av formen og dekorer rikelig med ferske jordbær!

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage