Appelsinsalat
2 Porsjoner
Tilberedningstid:10 min 
Total tid:10 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Del ørreten i store skiver.

    2. 2

      Vask appelsinen med skallet på. Riv ca ¼ av appelsinskallet med et rivjern og legg til side.

    3. 3

      Skjær skallet av appelsinen og del dette i stykker. Spar et par båter for å benytte appelsinjuicen til dressingen.

    4. ImagePRO TIP Prøv rød grapefrukt i stedet for appelsin, eller røkt makrell i stedet for ørret.

    5. 4

      Finhakk den ferske dillen. Bland Philadelphiaosten, det revne appelsinskallet, 1-2 spiseskjeer appelsinjuice, hakkede dill og svart pepper etter smak i en bolle.

    6. 5

      Legg salatblader på to tallerkener og topp med ørretskivene, appelsinbitene og Philadelphia- og dilldressingen.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage

    Du vil kanskje like

    Image

    Kremet pasta med cherrytomater

    clockTotal tid:40 min