Image

Venn av kloden

Se lenger ned for å finne ut hvordan vi kan etterlate færre avtrykk sammen.

Image

Emballasje

Visste du at Philadelphia-boksen er laget for resirkulering?

Image

Matavfall

Philly puster liv i alt, enten det er rester eller stumper og stykker.

Image

Velvære

Melk, fløte og en klype salt – det er hovedingrediensene som brukes til å lage vår originale kremost.

Image

Gårdsdrift

Støtter gårdene Philadelphia-melken kommer fra. Fordi det er det rette å gjøre.

Image

Produksjon

Se nøyere på det som skjer bak kulissene.

Emballasje
Færre avtrykk fra plast

Vi tar oss av avfall og hjelper deg alltid med å resirkulere eller gjenbruke boksene våre. Vår resirkulerbare emballasje er utformet for å beholde den gode smaken Plastavfall som ender opp i naturen, er en utfordring. Selv om mengden plastavfall som sendes til resirkulering, er doblet siden 2006*, vet vi at det fortsatt er mer som kan gjøres for å redusere avtrykkene våre. Boksene våre, som er laget for å beskytte kvaliteten på produktet vårt, er allerede 100 % utviklet for resirkulering, men det er ikke alt. Så, når du er ferdig med nydelig Philadelphia og resirkulerer boksen, gjør du noe bra for kloden. Usikker på hva som er riktig søppelbøtte? Sjekk resirkulerbarhetskravene på boksen for å finne ut hvordan du kan resirkulere den i lokalområdet. Eller gjør det lille ekstra ved å bruke den tomme boksen om igjen. *PlasticsEurope (2019)

Ideer til å komme i gang

Image

Dyrk dine egne smaksboostere

En vanlig Philadelphia-boks kan bli et supert hjem for kvaster av favoritturtene dine. Du må bare gjøre følgende:


  1. Tilsett litt jord i en ren boks,
  2. Plant frøene,
  3. Se at planten din vokser.
Image

Lag noe godt av restene dine

Når du bruker opp en boks med Philadelphia til kveldsmaten, kan du beholde den på kjøkkenbenken. Du kan lagre dagens rester, slik at de blir morgendagens stjerner i lunsjen. Bare sørg for at de er fullstendig avkjølt før du lagrer dem.

Image

Perfekt organisering

Ikke mer fomling i roteskuffen. Bruk Philadelphia-bokser til å lagre små artikler som knapper, binderser, nåler, strikker og håndverksmaterialer trygt og innen rekkevidde. For enda mindre elementer, f.eks. glitter, bør du beholde lokket.

Matavfall
Færre avtrykk fra matavfall

Du blir kanskje overrasket over å høre at 53 % av alt matavfall kommet fra husholdninger, mens kun 30 % er fra produksjons- eller prosesseringsanlegg*.  Derfor har vi, som den matvennen som vi er, hentet frem noen oppskrifter du ikke bør la gå til spille. Hvorfor ikke vise litt kjærlighet for rester med en dæsj av Philadelphia? Eller få mest mulig ut av «stygge» grønnsaker.  Vi har også inngått et samarbeid med «Too Good To Go», en ny organisasjon som bidrar til å bekjempe matavfall gjennom utdanning og deling av beste praksis – i Tyskland, Danmark og Sverige.  Vi trykker en logo med «Ofte god etter» ved siden av best før-datoen på pakkene, for å fremheve det faktum at maten kan spises etter Best før! (Må ikke forveksles med «Bruk innen-datoen».)*FUSIONS (Food Use for Social Innovation by Optimizing waste prevention Strategies), 2016

Ingredienser
Færre avtrykk i oppskriftene våre

Melk, fløte og en klype salt: – det er hovedingrediensene i vår originale kremost. Når du holder det enkelt, kan du fokusere mer på den uimotståelige kremete smaken og konsistensen du elsker. Uansett kostholdsbehov – du har en venn i Philadelphia. Vi tar vare på alle våre venner når vi utvikler smakfulle nye alternativer. Vi har kommet frem til et utvalg som har noe for alle som ønsker å leve en mer balansert livsstil, fra de letteste versjoner til proteinrike snacksalternativer. Det er til og med noe for laktosesensitive og for den som foretrekker smak.

Gårdsdrift
Færre avtrykk ved kilden

En annen måte vi arbeider på for å etterlate færre avtrykk på kloden vår, er ved å engasjere leverandører til å oppfylle vår tilnærming til dyrevelferd og ved å kontinuerlig forbedre god gårdspraksis i hele forsyningskjeden. Jo bedre kyrne blir tatt vare på, desto bedre melk produserer de. Og god smak avhenger av god melk.  Vi er også stolte over å kunne si at Philadelphia, mottok anerkjennelsen Good Dairy Award fra Compassion in World Farming både i 2013 og 2020. Denne anerkjennelsen går til selskaper som ikke bare lar kyrne beite på åpne beitemarker i gressvekstsesongen, men også ser på viktige velferdsproblemer og generelle helseaspekter. Et annen kriterium er at produsentene fostrer opp alle kalvene sine i miljøer der de kan være sosiale og gir dem tilstrekkelig dekke samt et kosthold som inneholder riktig mengde fiber. Praksisene for god dyrehelse går også hånd i hånd med programmer for C02-reduksjon: Ved å forbedre planene for dekke og sanitet for å få sunnere kyr, og dermed tilrettelegge for drøvtygging og fordøyelse, senker vi produksjonen av metan og produserer bedre melk.

Se på hva vi gjør i praksis. Våre vennlige bønder sier følgende

Møt våre landbrukspartnere

Image
Henning K.
ImageImage

Familien min har drevet med meieriproduksjon i flere generasjoner. Opp gjennom årene har vi kontinuerlig modernisert hvordan vi forvalter gården og tar vare på kyrne våre. Vi sørger for ideelle luftforhold, bevegelsesfrihet, individuell mating og nok plass til hver enkelt ku. Vi bruker også solenergi til å styre gårdens energiforbruk. Å ta vare på gården krever innsats og fokus fra oss alle. Henning K.

Færre avtrykk fra produksjonslinjen

Vi tar bedre vare på det som skjer bak kulissene, og reduserer avfall på hvert trinn av syklusen.  Vi lager kun det vi tror vil selge, med en nøyaktig salgsprognose. Dersom vi ender opp med restlager, finner vi en måte å ikke kaste det på. Vi donerer ofte til veldedige partnere. I tillegg frakter vi så effektivt som mulig for å prøve å redusere karbonutslippet. I tillegg til å være strenge når det kommer til frakt, er vi i felten og jobber med å bekjempe avfall fra alle våre produkter og emballasjen. Og det fungerer.

Det finnes ingen dumme spørsmål

Vis alle vanlige spørsmålImage