
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Sett ovnen på 225 grader (over- og undervarme).
2
Legg Philadelphia-osten midt i en ildfast form. Del tomatene i to, og legg dem i formen.
3
Knus hvitløksfeddene med kniven, trekk av skallet, og skjær hvitløken i biter. Legg den i formen. Dryss over olivenolje, og krydre med chiliflak, salt og pepper.
4
Stekes i ovnen i ca. 20 minutter.
5
Imens koker du pastaen. Ta opp 0,5 dl pastavann en kaffekopp eller lignende når pastaen er ferdigkokt. Hell av resten av pastavannet.
6
Bland tomatene sammen med Philadelphia-osten. Rør pastaen inn i formen, og spe eventuelt ut med litt pastavann. Smak til med salt og pepper.
7
Legg opp i dype tallerkener, og topp pastaen med litt revet sitronskall og basilikumblader – ferdig!