Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Del ørreten i store skiver.
2
Vask appelsinen med skallet på. Riv ca ¼ av appelsinskallet med et rivjern og legg til side.
3
Skjær skallet av appelsinen og del dette i stykker. Spar et par båter for å benytte appelsinjuicen til dressingen.
4
Finhakk den ferske dillen. Bland Philadelphiaosten, det revne appelsinskallet, 1-2 spiseskjeer appelsinjuice, hakkede dill og svart pepper etter smak i en bolle.
5
Legg salatblader på to tallerkener og topp med ørretskivene, appelsinbitene og Philadelphia- og dilldressingen.
PRO TIP Prøv rød grapefrukt i stedet for appelsin, eller røkt makrell i stedet for ørret.
Kom igjen, spør oss om hva som helst