Ertesuppe
4 Porsjoner
Tilberedningstid:10 min 
Total tid:20 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Hakk løken og knus hvitløksfedden.

    2. 2

      Varm oljen i en mellomstor kjele, og stek løken og hvitløken i 1 minutt til det er glasert.

    3. 3

      Tilsett ertene med buljongen og la det småkoke i 5 minutter.

    4. ImagePRO TIP Alternativt kan retten serveres avkjølt.

      ImagePRO TIP Prøv å tilsette 1 spiseskje hakket mynte før du lager puré med stavmikseren, og bruk ferske erter når det er sesong for disse.

    5. 4

      Tilsett 100 g av Philadelphiaosten samt pepper, og ta kjelen av plata.

    6. 5

      Bruk en stavmikser og lag puré av blandingen til den er jevn. Server mens det er varmt, og bruk resten av Philadelphiaosten som topping.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage

    Du vil kanskje like

    Image

    Kremet pasta med cherrytomater

    clockTotal tid:40 min