Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Hakk løken og knus hvitløksfedden.
2
Varm oljen i en mellomstor kjele, og stek løken og hvitløken i 1 minutt til det er glasert.
3
Tilsett ertene med buljongen og la det småkoke i 5 minutter.
4
Tilsett 100 g av Philadelphiaosten samt pepper, og ta kjelen av plata.
5
Bruk en stavmikser og lag puré av blandingen til den er jevn. Server mens det er varmt, og bruk resten av Philadelphiaosten som topping.
PRO TIP Alternativt kan retten serveres avkjølt.
PRO TIP Prøv å tilsette 1 spiseskje hakket mynte før du lager puré med stavmikseren, og bruk ferske erter når det er sesong for disse.
Kom igjen, spør oss om hva som helst