Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Stek tomatene i varm ovn (grill) i ca 15 minutter. Ta tomatene ut når de akkurat er blitt myke.
2
Slipp pastaen i en stor kjele med kokende vann, og kok som anvist på pakken.
3
Smelt Philadelphiaosten og litt av melken i en liten kjele på svak varme. Tilfør gradvis resten av melken mens du rører til blandingen er jevn.
4
La vannet renne av pastaen, og rør forsiktig inn Philadelphiasausen og basilikumbladene. Legg i tomatene og pinjekjernene.
5
Pynt med basilikumblader og krydre etter smak.
PRO TIP Du må gjerne steke kyllingbryst eller annet kjøtt for å legge ved pastaen.
Kom igjen, spør oss om hva som helst