Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Risotto: Varm oljen i en kjele og steg løken myk i et par minutter under omrøring.
2
Vend risen i og stek i et minutt, held vinen over og la det koke inn.
3
Tilset 2-3 dl buljong av gangen og la det koke inn i risen, fortsett slik i ca. 17-20 minutter.
4
Smak på risen. Hvis den er ”al dente” vendes Philadelphia Trøffel inn, og smak til med salt og pepper.
5
Server i dybe skåler og topp med bønneblandingen (se oppskrift nedenfor).
6
Bønner: Hell ut vannet fra bønnene og skyll med kaldt vann og legg de i en skål.
7
Bland hakket persille, finhakket hvitløk, revet sitronskall og olivenolje i bønnene. Krydre med salt og pepper. Topp risottoen med 1-2 fuller skjer bønner med urter.
Kom igjen, spør oss om hva som helst