Kremet Risotto med Philadelphia Trøffel
4 Porsjoner
Tilberedningstid:10 min 
Total tid:30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Risotto: Varm oljen i en kjele og steg løken myk  i et par minutter under omrøring.

    2. 2

      Vend risen i og stek i et minutt, held vinen over og la det koke inn.

    3. 3

      Tilset 2-3 dl buljong av gangen og la det koke inn i risen, fortsett slik i ca. 17-20 minutter.

    4. 4

      Smak på risen. Hvis den er  ”al dente” vendes Philadelphia Trøffel inn, og smak til med salt og pepper.

    5. 5

      Server i dybe skåler og topp med bønneblandingen (se oppskrift nedenfor).

    6. 6

      Bønner: Hell ut vannet fra bønnene og skyll med kaldt vann og legg de i en skål.

    7. 7

      Bland hakket persille, finhakket hvitløk, revet sitronskall og olivenolje i bønnene. Krydre med salt og pepper. Topp risottoen med 1-2 fuller skjer bønner med urter.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage

    Du vil kanskje like

    Image

    Trøffelpasta med pancetta og sort pepper

    clockTotal tid:15 min