Kremet trøffelpasta med frisk champignon
4 Porsjoner
Tilberedningstid:10 min 
Total tid:15 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Kok vann til pasta i en kjele med litt salt.

    2. 2

      Stek sjalottløk i olje i en stegepanne/gryte, inntil de er myke.

    3. 3

      Held 1 dl vann (eller hvitvin) over løken. Tilsett Philadelphia Trøffel og smak til med salt og pepper.

    4. 4

      Kok pastaen etter instruksjonen på pakken, held ut vannet.

    5. 5

      Held pastaen i Philadelphia sausen og vend det sammen.

    6. 6

      Serveres i dybe skåler, og toppes med paprika og champignon.

    7. 7

      Pynt med hakket purre og sort pepper.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage

    Du vil kanskje like

    Image

    Trøffelpasta med pancetta og sort pepper

    clockTotal tid:15 min