Mandel og appelsinkake
16 Porsjoner
Tilberedningstid:30 min 
Total tid:3 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Knus kjeksen fint (gjerne med foodprosessor) og bland inn smeltet smør. Rør blandingen jevn. Kle en springform med bakepapir i bunn og trykk kjeksmassen nedi denne.

    2. 2

      Rist mandelskivene raskt i en panne, fordel 2 ss på kakebunnen. Sett bunnen til avkjøling.

    3. 3

      Visp sammen Philadelphia, yoghurt og sukker. Gi appelsinjuicen et oppkok, ha i gelépulver og rør til det er oppløst. Bland væsken raskt inn i Philadelphiablandingen til en jevn masse.

    4. 4

      Fileter og del opp 4 appelsinbåter, og bland disse inn i massen. Hell massen over kjeksbunnen i formen, og avkjøl kaken i minimum 3 timer.

    5. 5

      Dekorer med appelsinbåter og skivede mandler.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage