Mini frukt cup cakes
12 Porsjoner
Tilberedningstid:15 min 
Total tid:30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Sett frem mini-muffinsformer på et stekebrett.

    2. 2

      Bland smør og sukker og rør til deigen er lys og lett. Tilsett eggene, deretter mel og melk.

    3. 3

      Hell blandingen i muffinsformene til de er halvveis fulle. Stek i ovnen på 180 °C i 12-15 minutter til de er gylne i fargen. Avkjøl på rist.

    4. ImagePRO TIP Denne oppskriften gir 24 mini cup cakes. Alternativt kan det brukes normale cup cakes former, som gir 12 kaker. De større cup cakes må stekes noen par minutter lengre.

    5. 4

      Bland så Philadelphia Original med melisen.

    6. 5

      Når muffinsene er helt kalde, hell da blandingen over hver kakene. Dekorer med frukten.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage