
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Sikt melet, bakepulveret og kanelen i en stor bolle.
2
Skall av og riv gulrøttene med et grovt rivjern Visp eggene lett. Bland gulrøttene og de vispede eggene med melblandingen. Tilsett rosinene, brunt sukker og oljen, rør til alt er godt blandet.
3
Bruk en skje og ha røren i muffinsformer. Stek på 180 grader i 20-25 minutter.
4
La de avkjøles på rist.
5
Pisk Philadelphiaosten, melisen, sitronsaften og –skallet til en jevn blanding. Ha blandingen på toppen av de avkjølte muffinsene.
6
Grovhakk pekannøttene, strø disse over den muffinsglasuren.