
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Legg kjeksene i en plastpose og knus dem med en kjevle eller for hånd. Smelt smøret. Bland det med smulene og trykk blandingen i en springform som er fôr et med bakepapir.
2
Bland filadelfia-ost, yogurt og sitronsaft med stavmikseren. Legg gelatineplatene i bløt i en bolle med 150 ml kaldt vann i 10 minutter. Bland inn sukker og varm opp massen til gelatineplatene og sukkeret er oppløst. Rør blandingen hurtig sammen med Philadelphia-kremen.
3
Fordel Philadelphia-kremen på kjeksbunnen i kakeformen og sett kaken i kjøleskapet for minst 3 timer. Da er den herlig og kremete og samtidig fast og klar til å skjæres opp – altså perfekt. Pynt kaken med fersk frukt før servering.