Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Springform, ca. 24-26 cm i diameter. Dekk bunnen med bakepapir.Bunnen: Smelt smøret og finmal kjeksen, bland dette sammen med kokosmassen, og trykk blandingen ut i springformens bunn. Sett den kaldt mens du lager resten av kaken.
2
Fyllet: La gelatinbladene ligge i kaldt vann 10 min. Finrasp skallet til både lime og sitron, klem ut saften og la dette varmes i en liten kjele. Klem vannet ut av gelatinbladene, og la dem smelte inn i saften. Avkjøles. Bland Philadelphia og kondensert melk til en jevn blanding – rør deretter inn lime/sitronsaft. Stivpisk fløten, og vend den forsiktig inn i kremostblandingen. Hell blandingen over bunnen, og sett kaken i kjøleskap i minst 4 timer.
3
Pynten: Når fyllet har stivnet kan du ta kaken ut og sette den på et serveringsfat. Pynt med sitron- og limeskiver.
Kom igjen, spør oss om hva som helst