Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Start med å lage geléen slik som det står på pakken, bare at vannmengden halveres. Når den har kokt opp, skal den avkjøles til romtemperatur. Knus kjeksen. Enten i en foodprosessor eller i en pose. Smelt smøret og ha det i en bolle sammen med kjeksen. Bland inn zesten av en halv sitron og hakkede hasselnøtter. Finn frem en springform på 24 cm og kle bunnen med bakepapir. Press kjeksmassen ned i formen. I en bolle pisker du Philadelphia-osten, rømme, melis og vaniljesukker til en ostemasse. Pisk kremfløten til en lett og luftig krem. Hell litt og litt av geléen inn i ostekremen og bland det godt sammen. Til slutt vender du den piskede kremen forsiktig inn i ostemassen. Fordél ostekremen i springformen og la den stå kjølig over natten
2
Pynt kaken med friske bær og urter.
Kom igjen, spør oss om hva som helst