Philadelphia-ostekake
10 Porsjoner
Tilberedningstid:40 min 
Total tid:12 hr 40 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Start med å lage geléen slik som det står på pakken, bare at vannmengden halveres. Når den har kokt opp, skal den avkjøles til romtemperatur. Knus kjeksen. Enten i en foodprosessor eller i en pose. Smelt smøret og ha det i en bolle sammen med kjeksen. Bland inn zesten av en halv sitron og hakkede hasselnøtter. Finn frem en springform på 24 cm og kle bunnen med bakepapir. Press kjeksmassen ned i formen. I en bolle pisker du Philadelphia-osten, rømme, melis og vaniljesukker til en ostemasse. Pisk kremfløten til en lett og luftig krem. Hell litt og litt av geléen inn i ostekremen og bland det godt sammen. Til slutt vender du den piskede kremen forsiktig inn i ostemassen. Fordél ostekremen i springformen og la den stå kjølig over natten

    2. 2

      Pynt kaken med friske bær og urter.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage