
Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Syltet løk: Skrell løken og skjær i tynne strimler, og legg dem i en skål. La stå i 30 minutter og rør i blant.
2
Sett ovnen på høyeste varme og sett inn et stekebrett.
3
Legg pizzabunnene på hvert sitt bakepapir.
4
Smør Philadelphia på begge pizzabunnene.
5
Dra bakepapiret over på den varme platen du har hatt i stekeovnen, og stek pizzaen midt i ovnen i 7-10 minutter, til den begynner å fin farge.
6
Bland sammen Philadelphia (75 g) med sitronsaft og revet sitronskall.
7
Ta pizzaene ut av ovnen og topp med kremostblandingen, løjrom/kaviar, syltet løk, dill og sort pepper.
PRO TIP Du kan bytte ut den syltede løken med hakket rødløk istedenfor.