Riskrem-ostekake
12 Porsjoner
Tilberedningstid:25 min 
Total tid:8 hr 25 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?

    Utforsk alle andre produkter
    Image

    Visste du?

    Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.

    Bli inspirert. Klikk her!

    forberedelsestrinn

    1. 1

      Bunn: Knust kjeksene fint og bland dem inn i smeltet smør. Legg et stykke utklippet bakepapir i bunnen av en springform (ca. 20 cm i diameter). Husk å smøre formen først. Trykk kjeksblandingen ut i formen med baksiden av en skje, så den blir jevn og tett. Bak kjeksbunnen i en forvarmet ovn ved 160 grader i 5 minutter. Avkjøl og dekk den deretter med et tynt lag revet marsipan.

    2. 2

      Krem: Pisk Philadelphia med egg, sukker, vanilje og sitronskall. Vend 1/3 av kremen inn i den avkjølte risgrøten og vend deretter grøten tilbake i resten av kremen. Hell kremen over den avkjølte bunnen og bak kaken i 45-50 minutter ved 160 grader (ikke varmluft). La kaken stå i ovnen i ytterligere 45 minutter etter at ovnen er slukket.

    3. 3

      Topping: Varm kirsebærsausen og tilsett sukker og portvin. Jevn sausen til den har rett konsistens. Avkjøl og fordel sausen på kaken. Sett kaken til kjøling i minst 6 timer – gjerne til neste dag.

    4. 4

      Pynt: Riv sjokoladen og pynt kaken før servering.

    +
    Image

    Kom igjen, spør oss om hva som helst

    Vis alle vanlige spørsmålImage