Ingredienser
Produkterstatninger
Hvis du vil ha en lettere versjon, bruk Philadelphia LightFøler du for å eksperimentere?
Visste du?
Når du er ferdig med å tilberede måltidene, trenger du ikke å kaste boksen. Du kan gjenbruke den på mange måter.
forberedelsestrinn
1
Bunn: Knust kjeksene fint og bland dem inn i smeltet smør. Legg et stykke utklippet bakepapir i bunnen av en springform (ca. 20 cm i diameter). Husk å smøre formen først. Trykk kjeksblandingen ut i formen med baksiden av en skje, så den blir jevn og tett. Bak kjeksbunnen i en forvarmet ovn ved 160 grader i 5 minutter. Avkjøl og dekk den deretter med et tynt lag revet marsipan.
2
Krem: Pisk Philadelphia med egg, sukker, vanilje og sitronskall. Vend 1/3 av kremen inn i den avkjølte risgrøten og vend deretter grøten tilbake i resten av kremen. Hell kremen over den avkjølte bunnen og bak kaken i 45-50 minutter ved 160 grader (ikke varmluft). La kaken stå i ovnen i ytterligere 45 minutter etter at ovnen er slukket.
3
Topping: Varm kirsebærsausen og tilsett sukker og portvin. Jevn sausen til den har rett konsistens. Avkjøl og fordel sausen på kaken. Sett kaken til kjøling i minst 6 timer – gjerne til neste dag.
4
Pynt: Riv sjokoladen og pynt kaken før servering.
Kom igjen, spør oss om hva som helst